Nyår 2008/2009


Då var det dags att avsluta ett år och påbörja ett nytt. Jag tycker att det är spännande att inleda ett nytt år med allt vad det innebär av förväntningar, tankar och drömmar. Något nyårslöfte tänker jag inte avge, men det finns en del saker som jag skulle vilja ändra och genomföra :)
Sista natten av 2008 tillbringade vi hemma tillsammans med goda vänner. En mycket trevlig och skön kväll som inleddes med lite snittar, mousserande vin, skönsång och pianospelande.


Nachos som doppas i philadelphiaost+sweet chilisås(en favorit), crostini+tapenade, samt ost+salami+vindruvor på tandpetare.

Victor visar Anneli och Noah vad han kan...


..och Noah vill ju inte vara sämre =)


Till förrätt var det räk-och kräftstjärtstårta...som garnerades snyggt av Per =)
Till huvudrätt åt vi dubbelmarinerad fläskfilé, ungsbakade grönsaker och potatis-och spenat tortilla. Till detta serverades tomat och rödlökssallad och cremefraichesås smaksatt med sweet chilisås samt guacomole sås. (blev tyvärr ingen bild på detta)


Till efterrätt blev det för oss en klassiker som vi har gjort många gånger. Dvs vit chokladpannacotta med hallonkross, mumsigt!

Sedan var det dags för fyrverkerier, barnen sov, vi drack lite mera mousserande vin och åt lite godis och chips. Njöt av att bara sitta och prata och framåt småtimmarna gick vi och la oss. Nöjda och glada för ännu en trevlig kväll.

Ser nu fram emot ett nytt år då mycket kommer att hända. Förhoppningsvis många roliga överraskningar och glada stunder med vänner och familj. Ser fram emot att Noah ska få en kusin i vår...och många av våra vänner ska bli föräldrar.
Gott Nytt År och en God fortsättning till er alla!




 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0