Happy New Year

image11

Bilden ovan är från förra årets nyårsfest i vår gamla lägenhet. Året som har gått efter det har varit fantastiskt och händelserikt. Framförallt med vår sons födelse och med flytt till vårt hus. Det nya året ser jag fram emot och hoppas att det ska bli lika fullt av glädjestunder och underbara minnen som detta året har varit. Vi kommer att fira det nya året tillsammans med goda vänner som alltid lyckas bjuda på underbar matupplevelse. Ser fram emot en skön och avkopplande kväll tillsammans med min familj och vänner.
Gott Nytt År till er alla!!

Noahs fina julklappar

image10

Noah fick så fina julklppar och här är en bild på de flesta. En del kläder har han redan hunnit använda och de ligger nu i tvättkorgen! TACK för allt våra underbara familjer.

Noah

image11
Lite bilder på min underbara son.

Juligt

image10

Ett litet axplock av julbilder hemifrån oss. Vi åt massor av god julmat och fantastiskt gott julgodis. Tack för alla julklappar, för en skön helg och för all hjälp med mat och godis.

Jul 2007

image16

Så var det då äntligen Jul. Noah fick träffa tomten för första gången och han fick öppna en del paket med lite assistans. Många paketer blev det. Gåstol, bobbycar, kläder, leksaker av alla de slag m.m. Men snörena var nog ändå bäst om Noah fick bestämma.

Inför Julen 2007

image7

Julen ska vi i år fira hemma hos oss med våra respektive familjer. Julplaneringen har varit igång sedan långt innan jul, men det sista ska ju göras precis innan dopparedagen. Skinkan ska griljeras, julgranen ska kläs, klapparna ska under granen och julefriden ska infinna sig.


RSS 2.0