Mera flygplan och bilar

image42

Me&I har fantatiskt fina barnkläder. Skulle bl.a. vilja ha den här underbara bodyn med bilar och husvgnar. Hittade också lite mer flygplansdetaljer till min sons sovrum. Designdirekt har detta påslakan och mycket mera...

Inspiration till barn

image41

Fortsätter på mitt biltema till barn+lite annat. Söta ljus till tårtan och gulliga salt och pepparströare. Dessutom hittade jag denna lite coola piratformen. Hittade dessa saker på favoritsaker och bluebox. Där finns massor med mera som kan ge inspiration och tips på presenter.

Alla hjärtans dag

image38

Är barnsligt förtjust i hjärtan, och denna dag är ju på detta vis speciell. Som så många säger borde man uppskatta sina nära och kära varje dag, men jag tycker att det är bra att det finns dagar som gör att vi anstränger oss lite extra. Som småbarnsföräldrar blir denna dag en fantastiskt vanlig dag. Noah och jag umgås hela dagen och väntar på att D ska komma hem. Vi äter något gott och sedan ska vi gå på babysimning tillsammans. Vi kommer hem därifrån och då har D och jag en stund tillsammans innan jag somnar...Alltså en helt vanlig fantastisk dag tillsammans med personer som betyder mest för mig.

Fredagsgodis för vuxna

image37

Ett smaskigt recept som passar perfekt som fredagsgodis. Går lätt och fort att göra.
Trevlig helg!

Baka

image36

Jag gillar att baka och skulle gärna göra en fin borg som tårta när det blir dags för födelsedag. På Formodesigns sida finns mera godbitar att hitta.

Mera barnsaker

image35

Så fina saker till barnrum (och andra rum) hittade jag på Cult design. Skulle jättegärna ha dessa fina krukor i Noahs rum.

Länkar

Russinet massor av kul saker till barn

Marimekko fina tyger och mycket annat.

Två länkar som jag tidigare har skrivit om. För er som är intresserade av inredning så gå in på min svägerskas blogg glädjeämnen. Där finns massor av tips!!

Barnsaker

image34

Efter tips från min svägerska, som kan allt om inredning, har jag nu också hittat till Russinets hemsida. De har massor med fina saker. Här ovan är mina tre favoriter till Noah som jag verkligen vill ha. Stolsdyna som är ljusblå med bilar på (såklart) och stativ för barnmatsburkar (onödig kanske, men vill ha) och så jättefina påslakan till spjälsängen.

RSS 2.0