Fiskepremiär

image60

I lördags var det dags för fiskepremiär från "våran" brygga. Det blev ingen fisk men vi fick en härlig stund ute tillsammans.

Besök av farmor

image59

I fredags fick Noah (och Daniel) besök av Noahs farmor. Noah fick bl.a. en fin gunga som genast hängdes upp och provades på altanen.

Mera vårfint

image57

image58

Kan inte låta bli att lägga in ytterligare ett par vackra vårbilder. Nu bör man njuta av värmen, solljuset och de underbara färgerna i naturen.

våren är härlig

image53

Hela familjen var ute och gick idag och njöt av den underbara värmen och solen. Videkissar som växer i vårt kvarter och tulpaner som vi har i vår trädgård på framsidan är ett axplock av allt det vackra just nu. Det är SÅ underbart med våren.

Stora killen

image52

Vår son, som är nio månader på fredag, har blivit så stor. Favoriten just nu är att gå och hålla någon i händerna. Detta gör att vi föräldrar får gå böjda och det känns i ryggen efter ett tag. Att stå vid bord eller möjligtvis gå i gåstolen kan avlasta våra ryggar lite grann. 
Idag så fick han prova på att gunga på lekplatsen och det var ju naturligtvis jättekul. Ser fram emot sommaren och vara på lekplatsen och leka med honom.

Snö i påsk

image51

Har inte skrivit i bloggen på länge då jag har börjat jobba på heltid igen och inte har prioriterat att sitta vid datorn och arbeta. Det har dock blivit en hel del bilder av vilka jag vill visa några. Ovanstående två bilder är från i påsk då vi hade lite snö och passade på att låta Noah prova pulkan i backen bredvid vårt hus.

RSS 2.0