Tyg till Noahs rum

image32

Letade länge efter ett tyg med flygplan på till min sons nyrenoverade rum, men  fick ge mig och köpte istället detta jättefina tyg med bilar från marimekko. Det finns även haklapp, väska, förkläde m.m. med samma motiv. Så fint! Nu ska det bara sys och sättas upp i hans rum.

Äntligen tid för film

image29

Efter lång tids filmtorka, blev det en filmkväll för J och D framför datorn. Då vi inte har något biorum, till någons sorg, så bars soffan in till datorn och vips så hde vi ett biorum.

Noah 6 månader

image28

Nu är Noahs rum nymålat och alla lister sitter på plats. Till sin hjälp har D. haft sin son som har hållt reda på tumstocken...Sonen som nu har firat sin halvårsdag. Grattis Noah!

Semlor

image24
image27


Det blir ett recept till direkt. Semlor är ju så smaskiga!

Var på stan och kunde verkligen inte låta bli att köpa dessa underbara blommor. Tulpaner är bara så fina! De är vackra att titta på och man känner verkligen att våren närmar sig.

image26

Efterrätt

image23

Äntligen dags för mitt första recept på bloggen. En efterrättsklassiker som de flesta väl har ett eget favoritrecept på, men detta är mitt bästa recept på cheescake. Funkar alltid som efterrätt, kan förberedas innan och kan serveras i fina portionsformar

Besök av mormor

image21

Den här veckan har Noahs mormor varit på besök, till allas vår glädje. Noah har blivit ompysslad och vi har blivit bortskämda med ett stort lass fantastiskt goda brödbullar. Vi har varit på stan och jag fick springa runt och uträtta ärenden medan Noah och mormor fönstershoppade.
image22

Två av Noahs favoritsysslor just nu är 1) hoppgungan och 2) julgranen dit man kan springa med gåstolen. Detta fick till följd att julgranen åkte ut igår, lite tidigare än vanligt.

5 månader

image20

Den här veckan får vi besök av Noahs mormor, både Noah och vi ser fram emot det. Tyvärr kunde inte morfar komma med då han jobbar men om några veckor ska vi åka till småland och hälsa på dem båda.

Hallrenovering

image19

Nu har vi äntligen fått vår hatthylla och vår skohylla som har varit beställd sedan länge. D. renoverade hallen i höstas och då bestämde vi oss för att vi ville ha svarta hallmöbler. Det var inte det lättaste att hitta, men efter lite letande hitta vi det vi ville ha. Motstående vägg från spegel är ännu inte möblerad, bilder kommer när den väggen också är färdig. Förutom att måla hallen vit och sätta upp en fondtapet så har vi ekbetsat trappstegen (som förut var furu) och så har vi målat det andra i trappan vitt. Resultatet blev riktigt bra, tyvärr har jag inga bilder från före målningen.

Vackert vinterbröllop

image17

image18

I lördags var vi på bröllop där O och J sa ja till varandra. Bröllop är alltid så vackra och fyllda av glädje och lycka. Alla är glada och stämningen blir så härlig. Bruden var naturligtvis vackrast av dem alla och det härliga vinterlandskapet bidrog till en vacker dag. Maten var god, talen var roliga och det var roligt att få vara med på våra vänners stora dag. Även Noah fick en egen plats vid middagen och en leksak.

Nyårsafton

image13

Som jag trodde blev det en trevlig nyårsafton med fantastiskt god mat. Snön föll härligt vackert på vägen till våra vänner och stämningen var på topp i bilen. Noah sov och vilade upp sig för att orka vara vaken vid tolvslaget och vi såg fram emot en trevlig kväll.
image14


Champagnen korkades upp vid tolv och vi skålade och hälsade det nya året välkommen. Vår 5 månaders gamla son var naturligtvis också med och önskade gott nytt år.
Till er alla en God Fortsättning på det nya året!!

RSS 2.0