Smarrigt recept



Dessa kakor är otroligt goda. Det blir många, man kan ta dem direkt från frysen och äta och de smakar så där härligt kladdigt gott och chokladigt.

Midsommar-08


På fredagen satte vi oss i vår minst sagt fullpackade bil och begav oss mot den västra sidan av Sverige, närmare bestämt till ett ställe utanför Stenungssund. Vi hade anat att det inte skulle bli ngt "vanligt" midsommarfirande utan trodde kanske att det skulle bli en bröllopsfest, vilket visade sig stämma! Två av våra vänner hade sagt ja till varandra i onsdags ute på klipporna och nu var det då bara festen kvar...och fest blev det.

Vi satt ute under tak och med plast som blåstskydd, vilket fungerade utmärkt. O 0ch L stod vid grillarna och vi andra åt när det var färdigt, hur gott som helst. En del tog sig ett kvällsdopp i poolen, mer eller mindre frivilligt.

Kvällen fortsatte med dans, bad, jordgubbsprovning m.m. En jättetrevlig kväll. TACK M&L och ett stort GRATTIS!!

Kan ju bara inte låta bli att nämna några andra huvudpersoner under helgen. Kattungarna! Tre stycken ursöta kattungar som fick en hel del uppmärksamhet. Under lördagen fick också en annan katt 3 ungar som även de fick en del besök.

Studentdagen


Nu i helgen var det då dags för den stora studentdagen. Vacker i vit klänning, massor av god mat och trevligt med alla gäster som kom för att gratulera lillasyster.


Alla män klädda i kritstrecksrandig kostym dagen till ära. Noah har iaf skjorta och slips! Och så äntligen sprang hon ut.

Syskonen framme för att gatulera sin minsta lillasyster!!

Mamma hade gjort fantastiskt god buffémat och goda kakor.

Noah klädd i skjorta och slips. Sötaste killen på festen...

Ett jättestort GRATTIS lillasyster!!!

Lillasyster på bal


Vad är väl en bal på slottet....alldeles underbar

För två veckor sedan åkte vi ner till småland för att se min minsta lillasyster gå på bal. Och se så vacker hon är...


Naturligtvis var Noah också med. På det vänstra kortet beundrar han C. och på det högra sitter han i gräset utanför sommarstugan på Öland och njuter av den vackra försommaren.

RSS 2.0