Bilder på framsidans belysning


Lite bättre och tydligare bilder på våran belysning på framsidan. Fortfarande har vi inga planteringar i våra vita rektanglar...men det ska bli lite grönt i dem, kanske någon sten och definitvt belysning där också.

Snö


Har verkligen helt lyckats att hålla mig ifrån att skriva om en av mina stora laster, nämligen SNÖ smycken. Har en del, tillräckligt många skulle nog min man säga, men jag kan aldrig få nog. Så nu när jag fyllde år lyckades jag få inte mindre än tre stycken underbara snö smycken. Och jag kan utan tvivel säga att jag kommer att använda dom och dom är så fina. Här ovan är ett långt halsband med en stor kula (fått av min man), nedan ett kortare som jag fått av Bodil m. familj (glöm inte att titta på hennes blogg, fina bilder från vår träff i helgen) Det tredje halsbandet har jag ännu inte på bild, men det kommer.

Mera saker till Noah




Hittade lite saker som jag gärna skulle vilja ha. Dels till Noahs rum och sedan detta härliga kak/tårtfat. Allt detta och mycket mera kan man hitta på Bosiboos hemsida. Det som jag fortfarande letar efter och inte kan hitta något riktigt bra är en lampa till min sons rum. Det ska vara en fönsterlampa och gärna ngt bil/flygplanstema. Men jag letar vidare..

Bilar



Har sedan tidigare köpt Marimekkos fina tyg och gjort en gardin i Noahs rum. Nu i veckan köpte jag underlägg med samma motiv. Skulle gärna ha flera saker med detta motiv. Så fint och så passar det ju bra att min son just nu är tokíg i bilar:)

RSS 2.0