Noah

image50
Njuter av mina två sista veckor som mammaledig. Ska börja jobba efter påsk då D får förmånen att vara hemma med vår son. Noah är hur go och underbar som helst just nu. Här en liten stilstudie i hur man får fisken till munnen.

Noah i centrum

image49

Vår lille son har nu blivit så stor att vi har bytt från liggvagn till sittvagn. Detta till Noahs stora glädje då han nu kan se mycket mera av det som händer.
Vi har haft besök av mormor och samtidigt som hon umgås med Noah ser hon till att vi har bullar och tekakor i frysen.
Om nu någon inte har förstått det eller tänkt på det så är vår lille son ganska mycket i fokus. Därför kunde vi inte låta bli att köpa tröjan där det står I´m the center of the universe.

Hallen fortsättning

image47

Helgen som var var vi riktigt effektiva. Börjar få lite ordning i Noahs rum, förrådet städades, arbetsrummet plockades iordning och så fortsatte vi vårt inredande av hallen. Två tavellister sattes upp och i den ena satte vi fast krokar för upphängning av små jackor!!. Ett skåp för diverse saker och en ljushållare från pluto på väggen mellan sovrum och badrum. Dessutom satte vi upp vår bil+ husvagn mellan spegeln och hatthyllan (kan hittas på designtorget). Nu ska bara lite ramar inhandlas och så ska vi sätta upp lite kort.

Noahs rum - en början

image46

Nu har vi äntligen fått upp gardinen i Noahs rum och så har vi byggt ihop (läs D.) en Malm byrå från Ikea. En blå fondvägg har vi målat i Noahs rum och de andra väggarna är vita. Nu saknas det bara tavlor på väggarna och lampa+blommor i fönstret sedan så..

Me&I

image45

Var på Me&I party i söndags och hade verkligen svårt för att stå emot de fina kläderna. Två bodiesar fick det iallafall bli till Noah som kommer att passa fint till sommaren.

Vänner

image43

I slutet av förra veckan fick vi besök av två av mina bästa vänner från Göteborg. Under två dagar var det precis som om vi brukade träffas jämt. Mycket prat (ett nytt ämne var barn), skratt och tid till att umgås. Alla tre grabbar är födda under en fyramånaders period och nog ska det bli roligt när de kan börja leka lite med varandra. SÅÅÅ kul att ni var här C & L, ser fram emot att ses igen.

RSS 2.0