Köksbord


Vårt köksbord har sedan länge behövt bytas ut och nu äntligen prioriterade vi det. IKEA är fantastiskt. Där köpte vi bordet, stolarna, stolsdynorna och de turkosa bordstabletterna. Den turkosa lampan har vi tidigare köpt på IKEA. Känns som om vi har fått ett helt nytt och mycket finare kök.

Framsidan efterbilder


Efter många kvällars slit så har vår framsida fått en ordentlig ansiktslyftning. Ännu saknas det växter i våra vita rektanglar, men det kommer...Murgröna har vi planterat längs spaljen (som är köpt på IKEA) och tanken är att det ska bli en cykelparkering mellan huset och spaljen.

4 stycken lampor är placerade längs gångarna, som kommer att ge en välkomnande och upplysande entré. 2 stycken längs den här smala gången och 2 stycken längs den bredare i den övre bilden.

Ut på landet


Efter Öland fortsatte vi ut på landet för att titta på kor, åka båt och fiska. Vi stannde ett par dagar och sedan bar det av hemåt.

Vi har haft en skön semester och har blivit ompysslade av båda våra familjer. Ätit gott, haft barnvakt och njutit av ledigheten. Tack alla för allting!

Noah 1 år!


Så var det då dags för vår son att fylla 1 år! Helt otroligt vad fort det här året har gått! Tårta fick han och massor av fina presenter. Det var också en kanonfin dag och naturligtvis skulle det badas tillsammans med kompisen V.

Vi åkte över till Öland för en veckas avkoppling och där fortsatte firandet av vår 1-åring. Tårta, presenter och bad i havet!

Sommarens uteprojekt


Vårt vår/sommar projekt har varit att göra om framsidan till vårt hus. Vi hade en ganska lång startsträcka, men till slut så satte vi(läs Daniel!!) igång. Jag har inte varit så delaktig i själva grävandet m.m. men jag har stått för fika, kaffe och whiskey. Bilderna här ovan är lite före bilder, efter bilder kommer så småningom...


Så medan Daniel ägnade större delen av sin lediga tid till framsidan så ägnade vi oss åt att leka, bada och äta smultron.

RSS 2.0