Noah 10 månader

image70

Tiden går så fort och nu har Noah blivit 10 månader. Allting är spännande och han upptäcker nya saker varje dag.

En blivande trummis

image69

Noah har redan börjat öva på sitt favoritinstrument. Kanske inte alltid så uppskattat av grannarna...

Storfiske

image66

Min man och P. och J. var iväg och fiskade förra helgen. Någon fick mest fiskar.. men P. fick definitvt den största!!! Gäddans vikt var drygt 7 kg!

Äppelträd i blom

image65

Så här underbart vackert var vårt äppelträd när det blommade som bäst. Nu kan man se att det kommer att bli en hel del äpplen i slutet av sommaren...

Noah-coola killen

image64

Så cool kille i sina nya pumaskor som han har fått av faster och jeansjacka som han har lånat av kusin M. Redo för varma sommarkvällar..

fredagkväll

image62

Förra fredagen hade vi besök av min syster och hennes man. T och jag hade på fredagseftermiddagen shoppat loss i diverse mataffärer för att få ihop den underbara fredagsmaten, som vi sedan länge hade planerat. Det blev precis så där fantastiskt gott som jag hde hoppats och lite till. Vi började med musslor som förrätt och fortsattte sedan med kräftor, röding (som D hade fiskat), sparris, fyllda avocados, hembakad baguette (av T =gott!!) och så flera olika dessertostar och kex . Kvällen avrundades som sig bör med choklad. En mycket trevlig kväll som gav mersmak. T och jag har redan bestämt vad nästa middag ska innehålla. Ett tips är getost!!

blåmusselsoppa

image63

Har ni inte provat musslor så gör det. Så gott och så enkelt.

vårplantering

image61

Då var det dags för lite vårplantering. Vi har en liten trädgård som mest består av gräs och ett äppelträd. Planteringar är jag inte så duktig på utan gillar mest att ha lite blommor i krukor och örter som jag kan ha nytta av. Så nu har jag planterat persilja, gräslök, rosmarin, dill och sockerärtor samt smultron (som jag tog för Noahs skull) i en stor bytta. Sedan har jag också satt lite blommor (som jag fått av D:s mamma) i en kruka. Det blev en vacker färglick på vår altan.

RSS 2.0